Medvode open, 8.12.2012

7cf74123d14e62759e25073af062ec4b.jpg
V soboto, 8.12.2012 se je v Medvodah odvijal po prijavah najštevilčnejši turnir v tej sezoni. Žal je na udeležbo tokrat nekoliko vplivalo močno sneženje, tako da nekateri igralci niso uspeli priti na turnir. Kljub temu smo bili lahko priče številnim napetim dvoboji in zelo izenačeni konkurenci.

Pri moških posamezno je ponovno zmagal Samo Lipušček, ki je v finalu premagal presenečenje turnirja Janeza Gorška (13,13). Ker se dvoboj za tretje mesto ni odigral, sta si ga zato delila Nejc Pacek in Miran Vihtelič.

Pri dekletih je drugič zapored slavila Brigita Golob in v finalu premagala svojo največjo konkurentko za skupno zmago Kaludio Kosec  Radin. Tretje mesto je osvojila Maja Mujkič.

Disciplina moški posamezno je bila najbolj izenačena. Vlogo favorita sta opravičila Tine Albrecht in Klemen Korenčič in v finalu slavila proti dvojici Peškir - Zupanek (15, 20). Tretje mesto sta brez boja zasedla Niko Alič in Iztok Bravhar.

V drugi kategoriji sta bila najboljša Denis Dretnik in Zoran Halič in odločilni dvoboj za zmago dosegla proti Urbanu Blazniku in Luki Skočirju (19,17), tretja pa sta na koncu bila Marjan Antolini in Matjaž Bukovec.

Pri ženskih dvojicah je bila najboljša naveza Kosec Radin - Rojnik pred Bokal - Žugelj, ter Avsenik Remec.

Dekleta so tokrat igrala tudi v drugi kategoriji. Najboljši sta bili Gert - Jazbinšek, drugi Mesarič - Mezga, tretji pa Kozamurnik - Mali.

V disciplini mešanih dvojic je bilo največ prijavljenih igralcev. Na koncu sta nekoliko presenetljivo zmagala Gregor Novak in Irena Avsenik pred dvojico Albrecht - Mujkič (12,18).
V drugi kategoriji pa sta slavila Igor Repše in Irena Jamnik, drugo mesto pa sta zasedla Sašo Bitenc in Staša Krušič.

REZULTATI

GALERIJA 1
GALERIJA 2
GALERIJA 3

                                                                                                                                                                                        




                                                                                              .