BREŽICE OPEN, 7.11.2015

30a5a5f17afbb890235a695197807ff6.jpg
V soboto, 7.11.2015, se je v Brežicah odvijal rekreativni turnir BREŽICE OPEN. Turnirja se je udeležilo nekoliko manj igralcev od pričakovanja, je pa turnir potekal v športnem vzdušju. Na turnirju je sodelovalo tudi precej igralcev iz Hrvaške. Igralo se je v vseh petih disciplinah kategorije A, ter v treh disciplinah kategorije B.
Pri moških posamezno sta nastopila Mitja Bajželj in Antonio Lovrić. V tradicionalnem finalnem dvoboju je slavil Mitja, ki je tudi v tej sezoni na zmagoviti poti do končnega prvega mesta. Boljši je bil v dveh nizih (14, 18). Za tretje mesto sta odigrala domačina mladi Janez Božič in Aljoša Rovan. Zmagal je Janez (17, 17).
Pri dekletih je slavila favoritka Nina Šarić, pred Mojco Oman (18, 11), tretja pa je bila Katarina Kevo.
Tudi na tem turnirju sta bila najboljša Klemen Korenčič in Tine Albrecht, ki sta v finalu premagala Darka Duralija in Antonia Lovrića (15, 15). Domačo čast pa sta obranila s tretjim mestom Aljoša Rovan in Luka Stjelija.
Pri ženskih dvojicah sta ponovno zmagali Vanja Mlejnik in Nina Šarić, drugi Nina Kovačić in Sara Mikuš (18, 15), tretji pa Ela Bajt in Mojca Oman.
Tudi v tretjem finalnem nastopu Antonio Lovrić ni imel sreče. Skupaj z Nino Šarič sta pri mešanih dvojicah izgubila proti Albrechtu in Mlejnikovi (15, 16). Tretja sta bila Toni Hotko in Sara Mikuš.
V B kategoriji so slavili Davor Bodalec (moški posamezno), Gregor Balon in Simon Božič (moške dvojice), ter Filip Lončarić in Marija Marković (mešane dvojice).
Pohvaliti je potrebno tudi organizatorja turnirja, ki je vzorno pripravil turnir.
REZULTATI
GALERIJA 1
GALERIJA 2
GALERIJA 3