KOČEVJE OPEN

f9c322043b1ead1f34c03793f4b1ab16.jpg
V soboto, 9.1.2016 se je v Kočevju odvijal rekreativni turnir za Trump lestvico. Turnirja so se udeležili igralci iz Slovenije in Hrvaške. Poleg domačih igralcev so na turnirju nastopili tudi vsi najboljši.
Pri moških posamezno je Jan Zajtl iz BK Bit presenetil prvega nosilca Mitjo Bajžlja in v finalnem dvoboju slavil v dveh nizih (17, 12).
Pri dekletih je v odsotnosti Vanje Mlejnik tudi tokrat največ znanja pokazala Nina Šarić. Še največ odpora ji je nudila Nataša Miklič (17, 22). Tretje mesto, igralo se je v skupinskem sistemu, je osvojila Maja Žubrinić.
Največja konkurenca je bila pri moških dvojicah. Tudi tokrat sta Tine Albrecht in Klemen Korenčič pokazala svojo moč in v tesnem finalnem dvoboju premagala vedno bolj uigrana Darka Duralijo in Antonia Lovrića (15, -22, 21). S tretjim mestom sta se morala zadovoljiti Grega Valančič in Jan Zajtl.
Tine Albrecht je slavil tudi v mešanih dvojicah. Skupaj s Saro Mikuš sta bila boljša od dvojice Korenčič – Mujkič (18, -10, 16). Antonio Lovrić in Nina Šarić pa sta tokrat odnesla najkrajši konec in se morala sprijazniti s tretjim mestom.
V drugi kategoriji so bili zmagovalci:
Moški posamezno: Miha Pahulje;
Moške dvojice: Gregor Pirnaver – Uroš Radakovič;
Ženske dvojice: Nina Kovačič – Sara Mikuš;
Mešane dvojice: Maj Kristan – Kim Mezga.
Kot že vsa leta poprej, se je tudi tokrat organizator izkazal z odlično organizacijo in tekoče vodenim turnirjem!
REZULTATI

GALERIJA 1
GALERIJA 2
GALERIJA 3