BIT GRAND PRIX OPEN, 3.12.2016

3c22a56d79b1e0cdfa7301533e1422e1.jpg
V soboto 3.12.2016 se v Bit Centru na Litijski cesti odvijal 16. Bit GP Open. Na njem je sodelovalo 74 igralcev v vseg petih disciplinah in kategoriji A in B. Pri moških posamezno skupina A je slavil Miha Plevnik, ki je v finalu premagal Jana Zajtla. Za tretje mesto sta se pomerila. Miha Novak in Matjaž Krkač ki je tudi osvojil 3.mesto. V skupini B je slavil Samo Lečnik pred Mihom Novakom in Ivanom Kulašem. Pri ženskah posamezno smo imeli samo skupino A v kateri je sodelovalo 5 deklet. Prvo mesto je osvojila Vanja Mlejnik pred Nino Šarić in Majo Žubrinič.
Pri mešanih dvojicah skupine A sta v finalu prvič izgubila še neporažena Vanja Mlejnik in Tine Albrecht proti Andrei Žvorc in Tonijem Hotkom. Tretja sta bila Maja Mujkič in Gal Pavliha. Skupina B nam je prinesla hude boje vse do finala kjer pa sta z zadnjimi atomi moči slavila Klavdija Blažek in Igor Repše proti Miroslavu Vurdelja in Nini Kovačić. Tretje mesto sta zasedla Ivana Mikinac in Gregor Peškir.
Tudi letos so bile moške dvojice za rekreativni nivo zelo močne. Kar nekaj favoritov ni uspelo priti to prvih treh mest. Zmagovalca skupine A sta letos Anže Novak in Klemen Korenčič. Takoj za njima pa Antonio Lovrič in Darko Duralija. Tretje mesto sta tokrat osvojila Jan Zajtl in Gal Pavliha. V skupini B so si razdelili mesta tako: 1. Mesto Uroš Bregar in igor Tomažin, 2.mesto Uroš Radakovič in Domen Sagadin in pa 3.mesto Jure in Miha Šinkovec.
Tudi pri ženskih dvojicah je bilo napeto. V skupini A sta zmagali Ivana Mikinac in Andrea Žvorc pred Nino Šarić in Ireno Avsenik. Tretji sta bili Vanja Mlejnik in Maja Mujkič. V skupini B sta slavili Klavdija Blažek in Kim Mezga. Zahvala gre vsem tekmovalcem ki so naredili turnir simpatičen in predvsem tekoč, saj smo turnir zaključili že ob 18 uri.

REZULTATI
GALERIJA 1
GALERIJA 2
GALERIJA 3