DOLGI MOST OPEN, 10.12.2016

3b5da7f2d83b6e019c08507f0ac7dd85.jpg
V soboto, 10.12.2016 se je v Ljubljani v ŠC Dolgi most odigral še zadnji turnir, ki je štel za Trump lestvico v sezoni 2016. Udeležilo se ga je okoli 80 igralcev iz slovenskih klubov in Hrvaške. Nastopila je večina najboljših igralcev, ki so se med seboj pomerili v vseh petih disciplinah in dveh kakovostnih kategorijah. Pri moških posamezno pa se je odigrala tudi skupina C.

Pri moških posamezno je slavil Mitja Bajželj, ki je v finalu premagal v treh nizih Matjaža Krkača. Tretje mesto si je priigral Gal Pavliha. Pri dekletih pa je nekoliko presenetljivo slavila igralka BK Zagorska dolina Urša Butara. V skupinskem delu je v treh nizih premagala hrvaško igralko Majo Žubrinić, tretja pa je postala Maja Mujkić. Moške dvojice sta dobila nepremagljiva Klemen Korenčič in Tine Albrecht, pred dvojico Duralija – Vtič. Gal Pavliha pa se je moral tudi pri dvojicah skupaj z Nejcem Packom zadovoljiti s tretjim mestom. Pri dekletih sta dvojice dobili hrvaški igralki Mikinac – Žubrinić, pred dvojico Babić – Kopač. Finale mešanih dvojic pa je pripadal Gregi Novaku in Ireni Avsenik.

S tem turnirjem se končuje tudi sezona 2016. Prihodnji teden bo v Celju MASTERS TRUMP LESTVICE, kjer bo podelitev nagrad za najboljše. Masters turnir ne šteje za točke Trump lestvice.
GALERIJA 1
GALERIJA 2